Basisschool De Vossenberg

Wij verzorgen goed onderwijs voor alle leerlingen in een fijne wijk met een diversiteit aan cultuur. We zijn een school met gedreven leerkrachten vol expertise en hart voor de leerlingen. We hebben oog voor ieder kind en kijken naar wat het kind nodig heeft. We streven ernaar het beste uit het kind te halen om zo tot optimale persoonlijke groei te komen. We kijken hierbij naar talenten en leerpunten, om vervolgens het kind te ondersteunen bij het zetten van de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling.
 
We zorgen voor een veilige en vertrouwde plek waarbinnen leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij geven kinderen het gevoel dat ze de moeite waard zijn en we helpen hen goede resultaten te behalen, waarmee we ze voorbereiden op een complexe maatschappij. 
Onze school is kleinschalig en overzichtelijk. We vinden de driehoeksverhouding kind-ouders-school van groot belang, om zo samen te zorgen dat het kind veel leert, maar bovenal gelukkig is en graag naar school gaat. Met onze Pedagogische Huisstijl ‘Vier 't geluk’ leren we de kinderen de beste versie van zichzelf te worden. 

Jan van Amstelstraat 36
5481 HD Schijndel
073 5474334

info.vossenberg@skoposschijndel.nl
www.bs-devossenberg.nl
Cookie instellingen