Coronavirus

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze scholen de deuren moeten sluiten. Ons onderwijs stopt echter niet. In dit bericht leggen we u kort uit wat wij doen om in verbinding te blijven.
De kinderen zijn thuis. Wij verzorgen nog (nood)opvang voor kinderen van ouders waarvan minstens een van de ouders in een vitaal beroep werkzaam is en waar geen andere oplossing mogelijk is. Deze kinderen mogen geen verkoudheidsklachten of koorts hebben. Wij hebben een poule van leerkrachten die dagelijks wisselt en die deze kinderen op de locaties opvangen.

Voor onze leerlingen die thuis zijn zorgen wij voor een offline en online aanbod van leerstof. U kunt op school leerstof ophalen of deze leerstof is al door onze collega's bij u thuisbezorgd. Daarnaast werken we met Padlets. Dit is een online prikbord waar dagelijks nieuwe items op geplaatst zullen worden.

Ten slotte hebben we de afspraak gemaakt dat iedere leerkracht wekelijks contact heeft met zijn of haar leerlingen. Dat kan telefonisch zijn of via Zoom. Onze ouders hebben een brief gekregen hoe dit in zijn werk gaat.